Rockway Oy

”Saimme meille räätälöidyt, toiveidemme mukaiset tilat”


Videotuotantoihin ja verkkokouluttamiseen erikoistunut Rockway Oy pystytti kotipesänsä Akseli & Elinaan heinäkuussa 2022. Yrityksen tarpeita täysin vastaavat toimitilat sijaitsevat nyt inspiroivassa miljöössä aivan Vallilan sydämessä.

Unelmien toimitilat palvelevat täsmällisesti yrityksen liiketoimintaa ja tahtotilaa sekä saavat henkilöstön viihtymään. Ne myös mukautuvat moneen – Rockwayn tapauksessa niin perinteiseen toimistoaherrukseen, äänityksiin kuin tapahtumiinkin. 
– Meille rakennettiin Lemuntie 3–5:n kiinteistöön tuotantotilat ja toimisto. Neliöitä on yhteensä noin 550. Kokonaisuus kattaa kolme studiotilaa, joista suurimmassa voi järjestää myös tapahtumia, kuvailee Rockwayn toimitusjohtaja Niklas Lindholm.

Myös sijainti Vallilan Lemuntiellä vain korttelin etäisyydellä Mäkelänkadusta saa Lindholmilta kiitosta. 
– Paikalle voi tulla junalla, metrolla, bussilla ja raitiovaunulla, lisäksi tilojen läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa.

Ja näin totisesti onkin: lähin parkkihalli on Elimäenkadun Aimo Park, johon pääsee suoraan hissillä Nokiantieltä aivan Akselin & Elinan vierestä.

Akselissa & Elinassa vaikutuksen teki huonekorkeus ja tilojen muunneltavuus. Rockwayn toimitilat toteutettiin persoonallisella twistillä: erikoisuuksina on muun muassa kellutettu studio ja kuvaustarkoitukseen rakennettu keittiötila. Paitsi verkossa toimivia musiikin online-kursseja, Rockway tekee tiloissa myös esimerkiksi erilaisia TV-tuotantoja, ryhmäverkkovalmennuksia sekä tuottaa stream-tapahtumia.

Entä miltä arki maistuu näissä uudenkarheissa tiloissa?
– Henkilöstömme on ollut muutosta todella innoissaan. Olemme jo aloittaneet yhteistyökeskustelut muiden kiinteistössä sijaitsevien yhtiöiden kanssa ja toivomme löytävämme lisää hyviä kumppaneita koko Vallilan alueelta. Voikin siis sanoa, että olemme viihtyneet erinomaisesti. Odotamme, että pystymme kehittämään liiketoimintaamme ja tarjoamaan uusia, entistäkin parempia palveluja nykyisille ja uusille asiakkaillemme, Lindholm kertoo.

Uusi kuva