Viihtyisyyttä ja työhyvinvointia?

Varaa esittely & kysy lisää

044 730 3921

Meillä tila ja käyttäjä synkkaavat yhteen!

Vallilan Akseli & Elina on dynaaminen kokonaisuus, joka on viime vuosina palvellut etenkin designin, teollisen muotoilun sekä muiden luovien alojen yrityksiä. Kiinteistön tilat on suunniteltu ja toteutettu sopimaan hyvin yhteen nykypäivän työelämän vaatimusten kanssa. Tänne tullaan töihin ja täältä lähdetään kotiin hyvillä mielin hymyillen – yksin ja yhdessä. Tutustu tarkemmin ja varaa oma esittelyaikasi nyt. 

Rennon rosoinen miljöö

Yksi ripaus kiehtovaa industrial-henkeä, toinen modernimpaa toimistofiilistä. Akselin & Elinan tiloissa yhdistyvät upealla tavalla mennyt, nykyisyys ja tuleva. Rakennukset ovat toimineet aiemmin muun muassa radioverstaana sekä linja-autojen koritehtaana.

Parkkiruutuja riittää!

Akselin & Elinan kulmalta on suora kulkuyhteys Aimo Parkin lämpimään parkkihalliin, eli pysäköintipaikkoja on aina kätevästi tarjolla niin yrityksesi henkilöstölle kuin asiakkaillekin. Paikkojen hinnat ovat sijaintiin suhteutettuna huokeat, vain 121 €/kk (+alv). Sujuvammat ja mukavammat arkiaamut – täällä homma toimii!

Ympäristövastuullisia tekoja

Ekologisuus ja kestävän kehityksen mukaiset toimintamallit ovat Akselin & Elinan arjessa vahvasti läsnä. Esimerkiksi jätehuoltomme on kokonaan hiilineutraali, sen CO2-päästöt hyvitetään vuosittain pysyviä hiilinieluja metsittämällä. Lisäksi kaikki kulutussähkömme on ympäristöystävällistä biovoimatuotantoa, eli peräisin uusiutuvista energialähteistä.

Akseli & Elinan BREEAM-luokitus on Very Good.

Sijainti joka todellakin toimii

Akseli & Elina sijaitsee Vallilan Lemuntiellä vain korttelin etäisyydellä Mäkelänkadusta: julkinen liikenne on tällä sijainnilla tehokasta ja toimivaa. Meille on helppo saapua myös pyörällä tai omalla autolla. Lähin parkkihallin on Elimäenkadun Aimo Park, johon on suora hissisisäänkäynti Nokiantieltä Akselin & Elinan vierestä.

Toimisto

Räätälöitävissä tarpeiden mukaan

Akselin & Elinan kiinteistöt tarjoavat loistavat lähtökohdat yksilöllisille tilamuokkauksille yrityksesi tarpeiden ja brändin mukaisesti. Me toteutamme tilat, jotka tukevat juuri sinun yrityksesi ilmettä. Kysy lisää monista mahdollisuuksista!

Toimitilaa

Työhyvinvointia tukien

Akseli & Elina on työympäristö, joka ylläpitää työntekijöiden hyvää vointia ja jaksamista joka päivä. Valoa riittää vuoden pimeimpinäkin päivinä – sisäilma on aina raikkaan puhdasta. Täällä vireystaso pysyy hyvänä työpäivän alusta loppuun asti.

Toimitilaa
Pyöräilijät

Pyöräilyn puolesta

Akselin & Elinan pihalta löytyy sähköfillareita kaikkien vuokralaistemme käyttöön. Kiinteistön kellarikerroksessa on lisäksi kätevä fillariparkki omille polkupyörille sekä puku- ja pesutilat fillarireippailijolle.

Akseli & Elinan toimitilat

Maukkaat lounaat katettuina

Akselin & Elinan kiinteistössä toimii take away -ravintola Huuva. Sen monipuolisen ja usein vaihtuvan menun ytimessä ovat tasokkaat raaka-aineet ja runsaat maut. Huuvan ateriat voidaan toimittaa kätevästi toimistosi ovelle tai vaikka kotikonttorille.

Kaikki palvelut samassa sovelluksessa!

Areim+ -kiinteistösovellus on suunniteltu helpottamaan kaikkien Akselissa & Elinassa työskentelevien arkea: äppiin on koottu tärkeää ja hyödyllistä tietoa kiinteistömme toiminnasta sekä tarjolla olevista palveluista.

Akselin & Elinan Areim+ -sovelluksesta löytyvät muun muassa ajankohtaiset tiedotteet, keskeisimmät yhteystiedot sekä linkit sähköpyörien varaukseen ja Huuvan lounaiden tilaukseen.

Ota yhteyttä – me palvelemme

Haluatko kuulla lisää Akselin & Elinan tiloista tai tulla kenties paikan päälle tutustumaan? Lähetä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.